Rondleidingen

Rondleidingen

Rondleidingen op maat
Een groep van razend enthousiaste gidsen is heel het jaar door beschikbaar om bezoekers persoonlijk rond te leiden door het Karrenmuseum. Zij tonen je niet alleen de karren, wagens en koetsen, maar vertellen je bovendien allerhande smakelijke anekdotes die aan de voertuigen en ambachten zijn verbonden. Door de diverse achtergronden van de gidsen kunnen zij de rondleidingen volledig op maat samenstellen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beleef een originele groepsuitstap in een prachtig groene omgeving, bovendien te combineren met een drankje, lunch of diner in het aangrenzende restaurant De Kiekenhoeve.

Schoolreis 
Wist je dat alle scholen in Essen het museum gratis kunnen bezoeken én van een gratis rondleiding kunnen genieten? Het museumpark vormt de ideale bestemming voor een uitstap: er is plaats genoeg om te spelen, te tekenen of interessante verhalen op te steken.  

Pittige Portretten 
Tijdens de donkere wintermaanden kan je de collectie op een sfeervolle en originele manier ontdekken. Gedurende één uur lichten onze gidsen 6 personages uit, waaronder het verhaal van een moordenaar, een uitvinder en een gravin. Een drankje naar keuze is in de wandeling inbegrepen en zal na afloop in De Kiekenhoeve geserveerd worden. 

Tip: reserveer deze rondleiding 's avonds.

Tarieven en informatie 
De tarieven van de rondleidingen zijn te vinden in het menu toegangsprijzen.

Meer informatie en reservaties zijn mogelijk via +32 3 667 11 42, ons contactformulier en info@karrenmuseum.be.