Smokkeltocht

Smokkeltocht

De Smokkeltocht is in de gure wintermaanden een uitgelezen groepsuitstap voor vrienden, familie, verenigingen of collega’s. Van november tot en met maart kunt u op een datum en tijdstip volledig naar eigen keuze op stap met één van de meest roemruchte smokkelaars uit Essen en omstreken. De Snor, Mie Van den Heikant, de Knör, Trieneke van den Hoek en Pierke Brem ontmoeten u in restaurant De Kiekenhoeve, nemen u na een drankje een uur mee op stap door het duistere park van het museum en brengen u daarna in het beste geval weer veilig terug in het restaurant om nog wat te nuttigen en lekker op te warmen.

Groepen vanaf 8 personen kunnen zich vanaf november inschrijven voor de Smokkeltocht op een datum en tijdstip volledig naar eigen keuze (mits ook beschikbaarheid van de smokkelaar). Om veiligheidsredenen vindt deze tocht steeds pas plaats na zonsondergang. Bij slecht weer neemt de smokkelaar u vooral mee door overdekte locaties. De kosten bedragen € 7,50 per persoon, inclusief de twee consumpties in restaurant De Kiekenhoeve. Reserveren kan via info@karrenmuseum.be of het contactformulier.

Speciaal voor individuele bezoekers en kleinere gezelschappen organiseren we vijf Smokkeltochten waarbij na aanmelding (telefonisch of per e-mail) kan worden aangesloten. Betaling kan ter plekke gebeuren, de start is steeds in restaurant De Kiekenhoeve. Tijdig reserveren is aanbevolen, het aantal deelnemers is beperkt en de tochten zijn doorgaans snel volzet. U kunt uw komst vooraf doorgeven via info@karrenmuseum.be of 03 667 11 42.

-        Vrijdag 24 november 2017: 19.30u

-        Vrijdag 29 december 2017: 19.30u

-        Vrijdag 26 januari 2018: 19.30u

-        Vrijdag 23 februari 2018: 19.30u

-        Vrijdag 30 maart 2018: 19.30u